NYHETER

SOMMERINFO

Det nærmer seg nå sommerferie for flere av oss.
Selv om flere tar velfortjent fri har vi åpent hele sommeren, dog med redusert kapasitet i uke 28 og 29.

Vi gjør oppmerksom på at det i uke 29 og 30 vil måtte påregnes ekstra leveringstid på lagervarer.
Husk å bestille i god tid!

Ta kontakt om det er noe du ønsker produsert.

Husk at vi gjør det enkelt for deg - også i sommerferien!

VI TAR MILJØET PÅ ALVOR

Vi i AiT Bjerch tar miljøet på alvor!
Vi gjør derfor det vi kan for at vårt miljøavtrykk skal bli så lite som mulig.
Dette innebærer bl.a. at vi har jobbet frem alternative råvareleverandører og produkter for å holde en mest mulig miljøvennlig produksjon.

Vi har vært et Svanemerket trykkeri siden 2008 og ble nylig FSC sertifisert. Vi er stolte av våre miljøsertifikater, selv om vi mener alle burde stå på for en mer miljøvennlig hverdag.

Et svanemerket trykkeri oppfyller strenge miljø- og HMS-krav. Videre har man redusert produksjon av avfall og forbruk av kjemikalier. Med FSC godkjenning skal våre kunder også være trygge på at papiret i trykksaken oppfyller strenge miljø- og krav til sporbarhet.

Som kunde hos AiT Bjerch kan du derfor være trygg på at trykksakene er produsert etter miljøvennlige prinsipper, noe som også gir deg rett til å merke trykksakene dine med de kjente miljømerkene.

For mer informasjon om miljømerking av trykksaker, kontakt daglig leder Ingar Markussen på telefon 954 22 443 eller e-post; ingar@aitbjerch.no

Les gjerne mer om våre miljøsertifikater på www.svanemerket.no , www.ic.fsc.org/en 

VI TRYKKER NORGES STØRSTE BYGDEBOKSERIE

AiT Bjerch er stolte over å ha stått for hele produksjonen fra ombrekking til ferdig bok i siste utgave av Norges største bygdebokserie, som nå teller 11 bind. Til høsten starter vi på bind 12. Vi takker for tilliten.

Bygdebøker og lokalhistorisk litteratur er svært populært i Norge. «Artiklar og hefte sel som aldri før og Bygdebok for Luster har vorte ein salsuksess» sier kulturetaten i kommunen.

MØBLER MED EGET DESIGN

Siste nytt innen profileringsartikler er møbler med eget design.

Ta kontakt, eller kom innom for å se hva vi kan hjelpe deg med.